Up to Date's Ulkje (v. Beart 411 Sport) onverslaanbaar!
18-03-2013
 

Vrijdag 15 maart jl. werden in Utrecht de KNHS indoorkampioenschappen verreden. Omdat Stb Kroon merrie Ulkje fan'e Hamsterheide (v. Beart 411 Sport) eerder dit jaar al Fries Kampioen indoor wist te worden, mocht ze nu meestrijden om de Nederlandse titel. Dit deed ze niet onverdienstelijk; de 7-jarige Ulkje werd met amazone Bobbie IJdema reservekampioen in de klasse M2 dressuur met een percentage van 66,56%!

Ulkje heeft al meerdere belangrijke overwinningen op haar naam weten te zetten. Als 3-jarige behaalde ze de 3e plek in de finale van de Euro Bottle Cup.  Verder wist ze een IBOP te behalen van maar liefst 84 punten met o.a. een 8.5 op haar draf. In 2012 werd ze op de Centrale Keuring gehuldigd als winnaar van de JFPMDA. Ook wisten Bobbie en Up tot Date's Ulkje begin maart  de KFPS Variso Competitie te winnen in de M2 dressuur en mochten ze de zilveren zweep in ontvangst nemen. De overstap naar de Z-dressuur zal nu gemaakt worden.

Up to date's Ulkje zal te bewonderen zijn tijdens de hengstens how van de Gebr. Van Manen te Ede op 28 maart a.s., waar ook haar vader Beart 411 Sport wordt voorgesteld.

Eigenaren Patricia Huisman en Michael van Coevorden en amazone Bobbie IJdema; van harte gefeliciteerd met de behaalde successen!

http://www.youtube.com/watch?v=SLcrdR023hk

 

 
naar nieuws overzicht
 
 

 

 
Beart 411 Teeuwis 389 Rindert 406 Take 455 Tjalbert 460